onsdag 31 oktober 2007

Halloween + Dagens Grattis (plural)!

Idag är det Halloween. Den riktiga Halloween. Fredag och lördag var ju bara "Halloween-helgen", en extra anledning att spöka ut sig och åka till IV. Idag märkte man på stan att det var något på g. Alla var typ utklädda. På restauranger, på gatorna, på skolan, på bussarna. Det var en som var (tror jag iaf) utklädd till nunna, som åkte bussen med oss i morse. Det är inte varje dag man möter djävlulen på skolan.. Jag var ute och käkade med Elin och Katrine, innan de skulle på Tegan & Sarah-konsert. När vi gick från restaurangen insåg vi att det var sån där fest som Corinne har berättat för mig om. Jag kommer inte på namnet just nu, men det är typ en massa folk som festar på gatan och polisen hjälper dem liksom.. Typ nåt sånt.. Äh jag vet inte.. Finns iaf i Malmö också. Sjukt mycket folk och sjukt hög ljudvolym. Men de verkade ha kul..

Jag fick mejl av farmor och farfar för några dagar sen (förlåt, jag ska svara..). Tyckte jag var roligt. Ni som läser, och inte bloggar, får gärna mejla och berätta vad som händer. Ni som bloggar får också mejla om ni vill.. Iaf, så har farfar slutat med biodlingen helt nu.. Lite sorgligt tycker jag.. När jag var liten tyckte han att jag skulle ta över när jag blev äldre.. Jag är ledsen att jag aldrig delade ditt intresse där.. :O) Nej, biodling är nog ingenting för mig.. Men den hobbyn kommer nog ändå alltid ha en plats inom mig. Precis som Ryd i sig.. Det är något speciellt med sommarställen. Särskilt när man inte har kvar dem längre... Det var ju inte bara bikuporna som fanns i Ryd.. Ronja. Rotvältor. Toalett som låter mysko. Utedass. Brunnar. Näbbmöss. Utklädningskläder. Majblommor. Gamla skolbänkar. Kakelugnar. Presenningar.. En gång hade en ko rymt från Ingvar och stod på tomten.. Jag lärde mig spela canasta..

Jag fattar inte varför det alltid blir så att jag har superdupermycket att göra kvällen innan jag ska åka någonstans. Jag skjuter alltid upp packningen för att jag inte tror att det ska va lönt att börja packa tidigare. Sen är det alltid någon som vill ha något, typ Livstecken-DVDer och så.. (Hank om du läser det här, snälla kontakta mig) Nu sitter jag alltså här och misslyckas med att bränna ut DVDer... Det löser sej.

Eftersom jag inte kommer hem förrän på måndag så gratulerar jag både dagens och helgens födelsedagsgrisar. (Det står att jag postar detta den 1 november, men det är för att jag är svenskt registrerad. Det är forttfarande den siste oktober i sju minuter till). Dessa är följande:

Idag (31/10);
Helen. 19. GRATTIS! Och nej, 19 är inte bara tråkigt, om än ganska mycket.. Du är fortfarande tonåring, vilket är en mycket intressant ålder. Hm, vet inte om jag kom på fler bra saker.. Suck du har nog rätt.. Hur ska jag nu se fram emot min födelsedag? Jaja, jag hoppas att du har haft en superbra födelsedag iaf! Och jag är säker på att ditt år som 19 kommer bli superduper!


Axel. 20. Grattis Axel, du får handla på systemet. Hur känns det? (Om du har börjat förtära alkohol så var detta inte så roligt..) Jag har inte så mycket att säga om 20 egentligen, visst det är coolt och du är gammal och så, men sådär jättestor skillnad är det väl inte. Däremot skulle jag vilja att du tar kontakt med mig eftersom jag saknar dig. Hoppas dagen har varit bra!!! Caption till bilden: Axel står i en buske och äter mandelbiskvier.


Lördag (3/11):
Nina. 28. Grattis grattis grattis!!!! Hoppas du får en superduperbra dag! :D:D Jag tycker att du kan komma till Kalifornien och hälsa på mig snart! Dessutom tycker jag att du kan va staff nästa sommar! Och dessutom saknar jag dig massor! Och tyvärr har jag ingen bild på dig... :( <3

Erik. 22. Hej Erik! Jag tror det var ganska längesen vi sågs.. Typ, längesen. Tråkigt. Du måste iaf lova mig att ha en superdupermegabra födelsedag! Vad önskar du dig? Tändvätska och tändstickor? Här har det brunnit.. Detta är ganska fritt associerat, men jag börjar bli trött.. Du får ha det bra iaf! Och grattisgrattisgrattis!


Elenore. 18. OMG, här händer det saker! Ellie fyller 18. Det är coolt. Ska jag rada upp alla saker du får göra nu? Du får supakörabilhamnaifängelsegiftadigochåkaettårtillsomungdompåskånetrafiken!!! Jag tycker vi börjar tappa kontakten.. Dåligt.. Jag vill att du ska ha en jäääääääääääättebra födelsedag även om inte jag kan infinna mig och gratulera dig live! Saknar dej!


Och här lite sång till er alla:

(vers. 3)
Och när de har skjutits och när de har skjutits
Och när de har skjutits på en skottkärra fram
Ja då ska de dränkas, ja då ska de dränkas
Ja då ska de dränkas i en flaska champagne!


GRATTIS ALLIHOP!

För er som inte träffar Jesper så mycket så har han färgat håret. Varför? För att han inte trodde att han skulle få VG på sitt prov.. Suck Jesper.. Suck. (Upplysning: Jesper gick ut 9:an med 320 poäng och gymnasiet med 20.0) Ja iaf så sa han att han skulle färga håret om han fick VG. Och det fick han (såklart). Förresten tycker jag betygssystemet är konstigt. Varför kan man inte få MVG? Om nu MVG finns, är det inte onödigt att inte använda det? Jag menar okej om man bara har G o IG.. Det är typ som f*cking Livskunskapen.. "Ni måste få G för att få G i Samhällskunskap, men ni kan inte få mer än G.." Fanns den ens med på betygen? Nej.. Inräknad i Samhällen va? Jaja, skitsamma, här kommer lite bilder på Jesper:




Ni kan kommentera här. Han läser. Erkänn att ni precis som jag gillar huset skarpt ;P

Nu blir det nog inget bloggande på några dagar. I will be busy on the eastcoast!

10 kommentarer:

Anna sa...

Så jesper har färgat håret. Då tänkte jag att han hade gjort som jag och verkligen färgat håret till någon extrem färg. Men det var ju bara brunt...

Cissi sa...

Fy Jesper! du får inte göra Anna besviken...

Anonym sa...

Sorry Anna. Vad har du färgat för färg? Nu kräver jag bilder ;)
Mvg finns inte... at all. Det finns bara på gymnasiet, komvux och högstadiet ;)
Kul att du gillar möllan :) , som är lite fallfärdig ;) När det blåser rejält så kan vingarna snurra, men det händer inte ofta. Ha det så kul på gymnasiet.
/Jesper, som skulle läst typ 100 paragrafer i silverbibeln igår men istället satt och slog upp ord i tre timmar, oroade sig för historietentan och svor över the Turn of the Screw. Läs den, NOT.

Anonym sa...

"Ha det så kul på gymnasiet" LOL, så går det när man hoppar runt i texten. FLORIDA ska det givetvis vara, för jag antar att det är dit du ska.
Ha det bra

Jonthe sa...

Jag såg inte kopplingen med brunt hår och VG. Men det ser ju riktigt bra ut.
Grattis föresten! Till att du nu är äldre än du var förut.
Haha!
jag betvivlar starkt att det existerar MVG på Komvux. Hittills har jag inte sett skymten av ett enda i mina betyg.
Suck. Men å andra sidan vem i helsike behöver Matte B när man ska dundra fram på heden i ett stridsfordon om ett par månader?
Föresten hittade jag gröna amerikanska Vietnamnficklampor på Tiger. Kanske skulle passa på heden? Haha!

Anonym sa...

USA ut ur Vietnam! ;)
VG grejen var för att jag skulle bli tvungen att göra det, inte kunna fega ur så att säga.

Var är det det händer?
På heden!
(ok nu blev det ett überinternt jiingi-skämt fastän det inte var meningen, och heden har egentligen inget med det att göra heller)

Du får ha det bra Jonthe. Och Cissi, och alla andra som läser detta.

Anonym sa...

Grattis till alla som har fyllt år, även om de förmodligen inte läser det... Well well, det skadar inte att skriva det. Vad folk fyller år jämt:)

Anonym sa...

OOH! Vi måste spela canasta nån gång Cissi!

I övrigt, Jesper, du behöver inte läsa Silverbibeln första terminen... du får ha med den på tentan...

Cissi sa...

OF COURSE!!!! Svårt o hitta folk som kan spela... :D

Anonym sa...

Bettan: jo jag vet... men man får fet panik när man ser ngn med så många flikar fastsatta att boken liknar en julgran. Ända sättet att lugna ner sig är att lura sig själv med att den personen går om kursen för typ tionde gången...
Men jag hänger med bra än så länge! Ha det bra