fredag 4 juli 2008

Fourth of July

Mm precis, idag är det amerikanernas nationaldag som jag får bevittna för andra gången i mitt liv. Förra gången var tre år sedan, i Oregon med grillmat och fyrverkerier. Idag var det tänkt att vi skulle till Spanglers (eftersom vi är lediga från Lovewell så att folk kan vara med sina familjer och göra traditions-saker och sjunga nationalsången), men det blev inte så. Istället tänkte vi ta sovmorgon och kolla film och chilla och vila armarna. 

Gårdagens föreställning gick såååååå himla bra! Gaaaaaaah! Självklart fanns det småtabbar (som att hela vår object-song gick crap för att vi inte hunnit öva så mkt eftersom vi fick koreografin precis innan lunch igår...), men känslan att uppträda inför publik är bara så najs! :D Och i Finalen, när alla står upp o applåderar o alla på scenen bara är så grymt glada och man bara kramas o skrattar o sjunger o skriker. Aaaaaah! 

Vi hade cast party hos Luke, som bor i ett helt grymt gigantiskt hus... Det ryktas att vi ska till Brielle på söndag och att hon bor i ett ännu mer grymt gigantiskt hus. Med pool med grottor...?
Det var kul hos Luke iaf! Badade lite, käkade pizza, snackade med folk. 

Här kommer lite bilder från igår:
Brielle, sminkad och redo! Mycket duktig tjej; dansar och sjunger.
Jared och David, sötaste killarna i världen. Jared har en röst som få, får gåshud av att tänka på öppningsnumret... David spelar morfar i en scen, och han gör det så himla bra!
Sandwich, oh Sandwich. Scott egentligen, men ingen kallar honom det. Ägare till jättebadankan som vissa av er har sett på Lovewell-bloggen. Kommer till Sverige för Lovewell i sommar. Smått galen :P
Ryan McCall. Music Director. Sjukt skön kille som jag kommer sakna massor.

Benji och Eric som the Belief Keepers. Benji går gymnasiet i Sthlm och är en grym dansare. Flemons är en smått galen amerikan som också kommer till Sverige i sommar.


O! say can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming.
Whose broad stripes and bright stars through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming.
And the rockets' red glare, the bombs bursting in air,
Gave proof through the night that our flag was still there.
Oh, say does that star-spangled banner yet wave
O'er the land of the free and the home of the brave?

2 kommentarer:

Christina sa...

Hej hej! Tänkte bara säga att jag gör ett nytt försök med min blogg. Får se om det går bättre nu... Samtidigt passar jag på att ge mig till känna här på din blogg. Kul läsning! Hoppas att allt är bra med dig! Kram!

Jenna. sa...

Cecilia? I love you to pieces, but really? The National Anthem? You may be a better American than I am.